Het Om nog wat olie op het vuur te

Het verhaal gaat over een weduwnaar en vader van 7 kinderen.In de tijd van de onafhankelijkheidsoorlog wilde hij juist zijn gezinbeschermen, zich niet teveel met de gaande problemen bemoeien. Maar dit zougauw veranderen, want binnen een mum van tijd staan er Britten voor de deur.Onder leiding van Colonel William Tavington (gespeeld door Jason Isaacs) willende Britten Benjamin’s zoon Gabriel (gespeeld door Heath Ledger) ontvoeren enhem laten ophangen.

Om nog wat olie op het vuur te gooien steken de Brittenletterlijk het huis van de familie Martin in de brand en schiet de Colonel eenvan Benjamin zijn andere zoons nog even snel dood. Deze acties van de Britten makenBenjamin kwaad en hij gaat dus ook wraak nemen. Hij en een paar van zijn zoonsgaan de bossen in op zoek naar het konvooi waar Gabriel gevangen zit. Op dezeplek wordt het konvooi op nogal eenvoudige wijze vermoord. De Martins bevrijdenGabriel en vinden het goed voelen de Britten zo te doden. Benjamin en Gabrielgaan dan het verzet steunen en mogen een groep militialeiden. Door middel van hun Guerrilla warfare kan het verzet vele Brittenverslaan want zij vochten in een rangenstelsel in een linie. De minstbelangrijke infanterie voorop en hoe verder achteraan hoe belangrijk de rangvan de man.

Best services for writing your paper according to Trustpilot

Premium Partner
From $18.00 per page
4,8 / 5
4,80
Writers Experience
4,80
Delivery
4,90
Support
4,70
Price
Recommended Service
From $13.90 per page
4,6 / 5
4,70
Writers Experience
4,70
Delivery
4,60
Support
4,60
Price
From $20.00 per page
4,5 / 5
4,80
Writers Experience
4,50
Delivery
4,40
Support
4,10
Price
* All Partners were chosen among 50+ writing services by our Customer Satisfaction Team

Colonel Tavington gaat naar een dorpje waar families wonen van demilitia groep van Benjamin, hier stopt hij iedereen in een kerk en zet deze inde brand. Na deze massamoord van Colonel Tavington komt Benjamin met zijnverzetsgroep aan bij het kamp van Tavington. Zij proberen aan te vallen maarhet werd uiteindelijk een mislukking. Tavington vlucht en leeft dus nog. Benjaminis boos en verdrietig, maar moet nog bij de Battle of Cowpens winnen.

Hier ziethij Tavington weer en hij gaat recht op hem af, Tavington steekt Benjamin maarBenjamin vermoord hem toch nog. Wraak. De grote baas Cornwallis vlucht maarwordt onderschept bij Virginia en geeft zich over. Benjamin keert naar huis enziet een nieuwe Natie.